Monday, 24 June 2013

Tutorial timbang berat blog

Hai assalamualaikum ,

Kali pertama buat tutorial di blog ni :)

Dah tak tau buat apa dah -...............-

Hari cuti yang membosankan , tapi bila sekolah , bengang pulak . Hahaha

Biasalah budak sekolah :pp

Berbalik pada tutorial kita tadi , timbang berat blog . Berat blog memainkan peranan yang sangat penting di blog . Ye lah , siapa je nak melawat blog yang berat , kan ? Secara jujurnya , Ina tak nak melawat di blog yang berat . Nanti , tiba2 je lappy hang . Benci . Hang nya adalah dekat 2 , 3 minit . Pehh , insaf Ina melawat blog tu :p

Jadi , hari ni , jom sama-sama check berat blog kita , ye :D Korang boleh pergi ke SINI .

Letak link korang pada kotak di bawah tu .

Contohnya , macam Ina : http://sebabakusabrina.blogspot.com 

Dah letak ? Tekan check kat bawah tu !

Yeayy , dah dapat !! Korang punya berapa ? Ni ina punya ...


11 comments:

  1. kita lagi berat
    41.12 KB
    haish...

    ReplyDelete
  2. 50.6 KB hee,jangan lebih 100KB sudah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog adam lagi ringan dari blog Ina . Hmm . :O

      Delete
  3. Replies
    1. wow ... maybe awak boleh buang sidebar yang tak perlu di blog awak :)

      Delete
  4. woot woot,,dah buat tutorial..weh,ko gune template designer kan? nice :)

    ReplyDelete
  5. Saya punya 28.93.. ringan sangat ke tu, kak?

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)