Wednesday, 31 July 2013

Freebies Doodle Muslimah Bertudung

Hai assalamualaikum ,


Wah wah ... Ina ni ... Mentang-mentang tak de keja , pi cari keja :p Hehehe . Hari ni , Ina try buat doodle . Alhamdulillah . Ina tak sangka pulak doodle Ina ni comel jugak :p Ceh cehh perasan . Ini baru second time Ina try buat doodle .. Masa first time tu , Ina guna photoscape , pehh tak cantik langsung ... Kali ni , Ina try buat guna photoshop... Ni pun Ina warm up , nanti Ina kena masuk pertandingan buat banner kat sekolah , dengan Ija guna komputer . Jadi , kalau bab bab doodle , maybe kitorang ada kelebihan lah :p Hihi..










Ada 9 set , tak silap Ina ... Kalau korang suka , ambillah :) 

12 comments:

  1. ala comelnyaa.. amik satu bole..he

    ReplyDelete
  2. Comel la doodle awak ni. Sy x pandai buat pun sgt.

    ReplyDelete
  3. @sayapunyastyle terima kasih sis :)) ni pun ina baru belajar buat ^^

    ReplyDelete
  4. akak buat la tutorial mcm mne nak buat doodle kat photoscape or photoschop kak... nak tau jugak caranya.. nak cuba.. mne la tau.. boley comel lagi... hihiih... boley x??

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)