Sunday, 17 November 2013

Biodata Encik Mimpi

Assalamualaikum ,

Siapa Encik Mimpi ?
Itu persoalannya.

Tadi Ina search dekat google, biodata encik mimpi. Yang keluar bukan biodata, tapi, Blog Encik Mimpi. Dalam hati, dah berbunga-bunga dah. Tapi, maaf , Ina mengecewakan korang semua, Ina tak dapat biodata Encik Mimpi. Ina cuma share kan sahaja ye, apa yg ada di dalam blog dia.

Encik Mimpi and The Tidur's Blog!

Welcome to blog aku. Aku seorang lelaki biasa yang minat bermain muzika dan suka menyampaikan perasaan atau pendapat melalui seni muzik aku sendiri. Aku suka menulis lagu dan melalak berseorangan ditemani gitar akustik buruk aku.Aku takde la hebat mana pon bergitar, tapi macho lah jugak. So kalau suka, dengar. Tak suka, senyap sudah. :-)


Masa Ina baca je, title blog ni, Ina dah tertarik dah. Encik Mimpi and The Tidur's Blog? ( Wowww ! ) * Dalam hati je lah :p

Jom kita tengok apa yg wow nya.

Sebelum tu, Encik Mimpi ni, ada satu persamaan tau dengan Ina. Encik Mimpi ni pun , suka menyanyi dan main gitar. Hahahha , bangga jap. Kbye :p

Encik Mimpi ni, suka melukis, dan lukisannya memang cantik and cute sangat >_<

 
Lawa, kan ? 

Tapi, ni yang sedih ni. Ina ni, tak pandai lukis macam Encik Mimpi. :( Tangan Ina ni, tangan kayu. Hmm, tak pe. Ina tetap bersyukur dikurniakan dgn tangan ni. Sekurang-kurangnya, tangan Ina ni, boleh jugak memasak, tolong orang, update blog. Alhamdulillah.. 

Encik mimpi ni selalu buat cover tau. Memang best sangat suara dia. Ina yg dengar ni, hancur luluh hati Ina ni. Maklum lah cair. Hahahha. Dah, melebih dah Ina ni. :p Maaf ye , semua >< 

Ina dengar lagu ni. Sedih sangat. 

 
Ingatkah Kamu by Encik Mimpi 

Lagu ni ditujukan khas utk ex-bestfriend beliau. 

Gambar-gambar encik mimpi. 




Kenapa Encik Mimpi pakai topeng ?! 

Wallahualam. 

So, ini sahaja yg Ina dapat kongsikan kepada korang semua :) Harap , entry Ina ni tak mengecewakan semua. Ina mintak maaf kalau ada tersalah ye.

Apa-apa pun, kalau nk contact Encik Mimpi, boleh cari beliau dkt bawah ni; 


Kredit : Blog Encik Mimpi, Google.

Bye. Assalamualaikum :)

28 comments:

  1. niesa mmg sll ikut perkembangan EM dekat fb..lukisan2 dia sgt2 sweeett!hihi...tp EM ni sgt2 misteri..lagu rindukanlah pun best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagu rindukanlah tu suara dekat2 sgt dgn suara king. Mula2 ingatkan king.

      Delete
    2. Betul..ana pun ingat EM ni fattah amin..EM memang betul2 misteri

      Delete
  2. misteri nye,,siap pakai topeng lagi,, fuh,ina suke? ni kene bgtau fiq ni..haha lol,,kidding,,

    ReplyDelete
  3. @Nur FarizahWehh gila ke ? Jangan bg tahu dia.. Mati, kita ._. Hahhaaaa . Ni minat je lah. Shafiq, lain :3

    ReplyDelete
  4. huu,sedih dengar lagu ingatkah kamu tu... :'(betul etul,lukisan dia semua cute 2dan cantik2 kan,hehe :)

    ReplyDelete
  5. saya tahu siapa encik mimpi :)

    ReplyDelete
  6. Macam hacker je EM ni ... *keliru japp .. -..- tapi2 .. lagu die best .. ala2 jiwang gtu ... hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tak baik tau... Haah. Best ^^

      Delete
  7. eh eh sedap ah lagu dia huhu hope u'll get to meet him :D
    someday, one day ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah... Lagu rindukanlah tu kan ? Lagu favourite tu huhu. Suara dia pun sedap. ^^

      Amin ya rabbalalamin ♥♥♥

      Delete
  8. Hensem kot Encik Mimpi ♡.♡

    ReplyDelete
  9. Terima kasih guna gambar yang saya edit :D

    ReplyDelete
  10. Sya da pnah tgok encik mimpi ni dlam google .. ad pic dy yg x pkai topeng .. cute sgt .. tp x taw la pic dy ke or owg laen .. hehe

    ReplyDelete
  11. hai ....kalo encik mimpi bace ni sye nk ckp yg lgu awak sedap : )

    ReplyDelete
  12. sye suke lagu encik mimpi :)

    ReplyDelete
  13. Jangan sampai termimpi-mimpi sudah

    ReplyDelete
  14. a'ah.pelik?knapa dia pkai topeng kn?tp walaupun dia guna topeng,dia mcm handsome kn?huhihahe ..menggatal lh pulak kn?? :D

    ReplyDelete
  15. baca paper hari ini, encik mimpi berhenti kerja untuk pursue dalam music career :)

    ReplyDelete
  16. yehhh. dulu akak kenal encik mimpi dari lukisannya dan tak sangka rupanya beliau ni penyanyi. wuuu

    ReplyDelete
  17. awak, kita penah jumpa encik mimpi. dia datang edar flyers konsert amal under makna dekat um. masa dia edar flyers tu dia pakai mask macam pakcik mesin rumput tu. kita pon masa tu tak penah tau pon kewujudan encik mimpi.

    en mimpi: jemput datang ea. (sambil bagi flyers)
    kita: insyaallah.
    en mimpi: saya yang pakai topeng tu. saje je.
    kita: oo. (dalam hati, tak sempat tanya dah jawab)
    en mimpi: student akademi pengajian islam ke? saya ramai kawan situ.
    kita: haah. eh student sini jugak ea?
    en mimpi: eh tak la. hahaha.
    kita: ok la. gerak dulu ye. selamat bermimpi ye.
    en. mimpi : eh dah bangun dah pon. hehe
    kita : hahahaha

    pastu kita mintak diri sebab nak gerak dah. cite dekat kawan kita tadi borak dengan encik mimpi. meroyan kawan kita nak jumpa jugak. and dia pon story dekat kita encik mimpi ni penyanyi bla bla bla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. stakat en.mimpi kejadah tu pon ko nk cite....its not important thing....

      Delete
  18. mr dream??? puihhhh....die batak hensem tu yg pakai topeng....muke die x hensem langsung....lagu pon ntah ape2....suare manje ?? plis....ayat x nak cri publisiti murahan dgn pakai topeng...its nonsense larh....kalo die x nak punblisity murahan aq cabar die bkk topeng bodo die tu dpn wartawan...

    ReplyDelete
  19. encik mimpi adlh org yg btk hensem n cari publisiti murahan....aq bkk pasal en mimpi ni pon just nk komen buruk2
    pasal die

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)