Friday, 27 December 2013

Freebies background floral

Assalamualaikum ,

Hai korang ! :) Hehe . Lepas update freebies space background , Ina rasa nak bagi lagi korang freebies background. Tapi kali ni, freebies background floral pulak :) Hehe. Ini pun, Ina usya dari Google. Nak ? Ambillah . Free je :) Hehehe.

Untuk ambil url gambar, right click -> copy image location.
Untuk download , right click -> save as.


 


 
 

 


  
 

Background2 yang Ina kasi ni, sesuai digunakan untuk twitter background. Background blog pun lawa jugak ! :) Hehehe.

Bye, assalamualaikum.

5 comments:

  1. rajinnya dia.. hehe..
    akak ambik kaler pink yang last sekali.. thanks dear! :D

    ReplyDelete
  2. Nak tanya. Boleh ke bagi background yang dapat dari google as freebies? Sbb kalau kita bagi freebies, means benda tu milik kita and kita bagi kat orang. Boleh ke mcm ni..? Saja nak tau..

    ReplyDelete
  3. wahhh cantik cantik. terutama skali yg hitam hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)