Wednesday, 4 December 2013

Freebies Header #4

Assalamualaikum ,

Agaknya, apa lah mimpi Ina ni bagi freebies header kan ?? Dah lama Ina tak bagi freebies kat korang.... Ina buat ni sebab masa balik kampung hari tu, Ina bawak lappy ni, cuma tak update blog je sebab tak de internet... \

So, malam ni , Ina nk bg header free yg Ina buat sendiri kat korang hari tu :)






Doodle yg pink tu, buat Ina punya. Ina jumpa dekat Google. Comel, kan ?

Do comment first, before take it :)
Size ; 950 x 320

Bye, assalamualaikum :) 

2 comments:

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)