Monday, 30 December 2013

Freebies header

Assalamualaikum !! :)


Hari ni Ina nak bagi freebies header. Ina baru je buat header ni, semalam. Hehe. Nak tahu tak, semalam kan, Ina follow org sampai kena prove Ina ni robot ke ? Haha -,- Geram betul. Tak sempat nak follow ramai lagi .____. Hmm.

Sebelum tu, nak tengok something tak ? ^^
Ina tak tahu lah, sama ada betul ke tak . Hehhee kalau lah betul, wahh boleh pengsan Ina :>> Kikikiki.

Eh, lari tajuk ni. Hehehe. Terimalah freebies header dari eden. Hehehe.





Doodle kredit to Dysa Sahhir  yg comel ^v^ Hehehe. Comel, kan doodle tu ? Hehehe

Btw lebar header ni, 950 dan tingginya 320 . Transparent. 

Bye, assalamualaikum :> 

15 comments:

  1. Comellah ina, buatlah yg mcm laki punye :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah lah... Ina belum try buat lagi yg laki punya... Insyaallah kalau Ina ada masa nnt ye :) Lg pun dh nk bukak sekolah ni :>

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. comelnya!!! Hihihihi wah encik mimpi datang blog sabrina ke? :OO piwit!!! hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sis!!!! :D Hehe. Tak tahu lah... Sbb dia tak letak pun link. Aduhh pengsan pengsan hehehe

      Delete
  3. waa ,encik mimpi comment entry ina , kalau betullah encik mimpi untunglah ina . kalau Dayg pun pengsan hoho!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Itu kat chatbox sebenarnya :> Hehehhe. Alhamdulillah :D Hahhaha tu lah, tak hbs lagi ni, tangan menggeletar :D Heheh

      Delete
  4. sy nak cakap yang header tuh cmel sangat. hihi ^^

    ReplyDelete
  5. kreatif nye budak2 skg, hebat !! deabak ina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasihh sis ^^♥♥ Hehe Ina ni pun baru je cuba cuba buat header ni. ^^

      Delete
  6. Wa encik mimpi datang blog ina lah haha.Comel header tu :)
    New Entry Updated : Selamat Tinggal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe , tak tahu lagi... Maybe tu anon ke ^^ Hehe. Thank you Adam :)

      Delete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)