Wednesday, 25 December 2013

Pemenang End Year Giveaway by Sabrina SA & Nur Farizah

Assalamualaikum :)
 

Wahh tentu korang ternanti-nanti kan siapa akhirnya pemenang end year giveaway ni, kan ? Setelah berbulan-bulan menunggu. So, seperti yang Ina janjikan kelmarin, Ina akan umumkan pemenang hari ni. Terima kasih kepada semua peserta yg sudi join :D

Untuk Tempat Pertama dan Tempat Kedua atau Top Refferal , jeng jeng jeng :

Tempat Pertama
http://farraanuar.blogspot.com/2013/11/end-year-giveaway-by-sabrina-sa-nur.html

Collagen Eye Mask . Tuntut sini .
Topup RM10 . Tuntut sini .
Jam . Tuntut sini .

Tempat Kedua
http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/11/mega-giveaway-by-iman-zakaria.html

Topup RM5 . Tuntut sini .
Bookmark . Tuntut sini .
Jam . Tuntut sini .

Tahniah Ina ucapkan kerana menjadi Top Refferal. Jangan lambat tuntut hadiah tau ;)

Saguhati ( Random )

No. peserta boleh check dekat ---------> http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/12/senarai-peserta-end-year-giveaway-by.html

 Jangan lupa Ctrl + F , mana tahu korang menang dua kali ke :D 


Earing by Nana
1) 14
2)  104

Topup RM5 by Izzah Alya 
1)  93
2)  126

Topup RM5 2x by Farizah
1) 70
2) 69

Header 2x by Farizah 
1) 39
2) 115

Full edit blog by Sabrina
1) 140
2) 41

Topup RM5 by Bibieyy
1) 30
2) 1
3) 67
4) 3

Topup RM5 by Harra
1) 56
2) 30

Kechain by Kak Mazni
1) 105

Full edit blog by Hu Da
1) 16
2) 67

Bookmark by Iman Zakaria
1) 15
2) 13

Shawl by Amirah
1) 14

Button badge by Adam Faiz
1) 116

Souvenir dari USA by Syaza
1) 74
2) 13

Tudung by Ifah Asri 
1) 76

Bookmark by Amirah Rushdan
1) 89
2) 9
3) 115

Keychain by Firfaie Felt Craft
1) 117

Topup RM5 by Shabrina
1) 109
2) 44

Tahniah Ina ucapkan kepada semua pemenang :D Yang tak menang tu, jangan lah sedih ye :) Joinlah giveaway Ina yg akan datang. Jangan lambat ye, tuntut hadiah korang. Hadiah cuma boleh dituntut sehingga tarikh 31 Disember 2013 , kalau tak, habislah hadiah korang. Hehehe. Terima kasih kpd semua yg sudi join, support Ina. :D

 

Bye assalamualaikum :) 

16 comments:

  1. Replies
    1. Memang ada yg dua kali. Ina pakai random :)

      Delete
  2. alhamdulillah menang lagi kat sini :) Thank you untuk penganjur dan sponsor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. murah rezeki :) hehe. sama2 :)

      Delete
  3. alhamdulilah menang topup RM 5. dah tuntut :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah , ada rezeki disini . berkat hari lahir 25 Dec kot . Hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah :D Hehe rezeki tu... Tahniah :) Selamat hari lahir ♥♥♥

      Delete
  5. Tahniah buat pemenang.Tiada rezeki di sini :')

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...Wah.. Rezeki lah .. Terima kasih penganjur dan para sponsor sekalian.. <3

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)