Sunday, 29 December 2013

Tuah Encik Mimpi

Assalamualaikum ,

Hi korang semua! :) Rasa dah lama tak update. Tengok2 je dah nak masuk sekolah, kan? Tak sangka betul Ina dah form 3 . Huwahhhh. Sekejap je Ina membesar :') Tapi, muka still macam budak kecil. Okay, okay. Alhamdulillah. Hehe ^^

Alhamdulillah, sejak setahun Ina blogging ni, makin murah rezeki Ina :) Yang lepas, Ina baru je dapat keychain, tudung, sabun beras dan cekak. Terima kasih :) Even Ina dah lama sangat tak join giveaway dan contest. Alhamdulillah, rezeki hujung tahun ♥♥

Tak cukup Allah bagi dengan hadiah, Allah bagi lagi. Ina tak sangka betul macam mana blog Ina boleh ada dalam carian Google, berkaitan dengan Encik Mimpi. Ina tak sangka betul. Macam mimpi je, hehe. Ina mimpi ke ni?? Tolong tepuk pipi Ina ni sikit.



Seriously, sejak Ina mula berblogging, tak pernah pun Ina sangkakan Ina boleh pergi sejauh ni. Blog Ina boleh muncul di sana. Semua ni, memang erghh. Ina tak tahu nak cakap apa, cuma boleh kata alhamdulillah je.

Ina post ni, bukan untuk menunjuk ke apa. Cuma nak share dengan korang semua je. Permulaan Ina, bukannya senang. Dari satu tapak ke satu tapak Ina melangkah. Dulu, Allah je tahu macam mana Ina kena masa mula-mula berblogging. Kutukan semua tu, Ina dah kena dah siap-siap. Tapi, sekarang? Rasa berbaloi semua tu.

Ingat, walau apa pun, cacian, kutukan daripada orang lain, jangan sesekali korang dengar. Belum cuba belum tahu. Sayang seribu kali sayang, kalau korang dah usaha, lepas tu tinggalkan macam tu je. Sia-sia penat lelah korang selama ni.

Ingat. Kita tak boleh buat semua org suka kita. Kalau dia dah tak suka, kita buat macam mana baik sekalipun dengan dia, dia tetap tak suka. Jadi, endahkan semua tu. Korang berdiri, bangkit. Bangkit dari semua ni. Teruskan. Insyaallah, korang akan berjaya.

Terima kasih ye semua. Dari mula sampai sekarang, tetap jenguk Ina. Tak tahu lah macam mana lg Ina nak gambarkan , betapa Ina hargainya jasa korang ni. Terima kasih blogger Cik Akak , Adam Faiz , Iman Zakaria , Ija , dan semua pemabaca blog Ina. Maaf , kalau nak senaraikan, memang banyak. Tak cukup satu post ni. Hehe.

Antara keywords yang asyik diyorang cari masa pergi blog Ina, sejak dua menjak ni, hehe.


Demam Encik Mimpi semuanya. Hahaha. Tengok tu, semua encik mimpi profile, biodata encik mimpi...

Ada satu lagi, Ina nak tunjuk dekat korang, komen daripada seorang anon ni. Ina tertanya-tanya siapa lah dia ni. Sampai sekarang.


Seram kan ayat dia ? Pehh , tapi Ina publish je. Hahaha harap-harap lah anon tu, encik mimpi ke. Hikhik. Mustahillah. Haisyy kuat betul ina ni bermimpi.Hehehe. Terlampau minat sangat dengan encik mimpi :>> Hihik. 

Okay lah, smpai di sini shj entry Ina untuk kali ni. Ina dalam perancangan untuk buat lebih byak lg tips untuk blog, tapi tengoklah. Insyaallah. 

Bye. Assalamualaikum ♥♥

 

 

18 comments:

  1. amboi siap tag Ija lagi,,haha thanks dear.. fuyoo,keluar dekat google~ oh and comment by 'anonymous' tu mmg agak creepy.. ade udang disebalik mee..lol xP

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh eh mestilah... kau yg selalu support kita dri mula kita buat blog kan.. sama2 :) alhamdulillah, hehe :) hahaha tu lah. lapar weh bila sebut mee xD

      Delete
  2. Bertuah betul Encik Mimpi kena review dgn Sabrina SA

    ReplyDelete
  3. Perghhh dah pemes dah akak sorang ni ... * tepok cket ... hahaha ... ^v^ Tahniah yerrr !! *keep smilling !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe alhamdulillah.. tak de lah.. ini rezeki :) hehe. terima kasih :DD

      Delete
  4. hihihi tengok tak dia pagi tadi dkt nasi lemak kopi o?
    :D hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok tengok. boleh melting oh :')) hehe ^^

      Delete
  5. Wah :) Congrats Ina :) semoga Ina terus sukses dalam blogging.Tahniah untuk Ina dan Blog ini.Hebatya blog ni hikss.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you !!:) Tak de lah, biasa je... Hehe , blog Adam lagi hebat. Lagi selalu masuk google search :)

      Delete
  6. wah! untungla.. ENCIK MIMPI?? wah.. bahaha.. ada pernah kata.. kalau kita mimpi someone tu.. selalunya dia rindu kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah terima kasih sis !! :D hahaha ina pun ada dengar jugak ^^ Hehehe

      Delete
  7. Siapa agaknya Encik Mimpi tu? :) :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm Ina pun tak pasti. Sbb encik mimpi ni misteri betul... Yg penting, Ina nak sangat jumpa dia ♥♥ OMGG!! :D Hehehhe

      Delete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)