Wednesday, 4 December 2013

Tutorial hilangkan iklan dekat Google Chrome

Assalamualaikum ,

Entry tengah hari tadi, Ina ada kata yg blog Ina ni, ditimpa masalah, kan ? Baca sini . Dugaan Menimpa .

 

Tiba-tiba ada pulak sorang superman ni, ( huyyooo, superman... ) comment kat entry Ina, macam mana nak hilangkan benda alah ni.... So, Ina nak lah sharekan kat korang semua... Mana tahu, kalau korang ditimpa masalah yg sama....
 Chrome Settings -> Show advanced settings -> Reset browser settings. 
Ina dah buat dah... Alhamdulillah menjadi. :D

So, kalau korang pun kena masalah yg sama, jangan segan silu untuk try cara ni, okay ? ^^

Jom kita singgah dan follow blog superman ^^ Hihi .... 

Bye assalamualaikum :)

2 comments:

  1. hahha.. superman? hahha .. menjadi? hehe.. alhamdulillah.. takut tak jadi jer..

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)