Sunday, 16 November 2014

Bloglist Aynorablogs.Com Tahun 2015

klik banner

Nama penuh ina Siti Nursabrina Binti Shekh Ahmad. Ina berumur 15 tahun. Seorang pelajar SMK Telok Panglima Garang. Ina merupakan anak sulung daripada 4 orang adik beradik. 

Blog ni beroperasi sejak tahun 2012. Ina dah berblogging lebih kurang dalam 2 tahun. Blog ni mengandungi kisah hidup ina, tips, tonton online dan panduan blogging. 

10 comments:

  1. goodluck juga.. tetiba semakkan komen kat sini..
    SMK T.G kat klang kan?
    hai orang Klang..! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) haha mana ada semak.. aip aip :p ina lagi suka ada lah..
      hm jiran klang.. sebelah2 je..
      hai kak nana! sorry kita tak tahu kak nana orang apa T-T

      Delete
  2. fuh da makin ramai masuk segmen ni. nak kena masuk jugak ni. gud luck! Jom baca entri saya nak pergi holidayyy!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe masuk lah jugak.. mesti best !! ;D terima kasih.. wah macam best je.. nanti ina singgah :)

      Delete
  3. waa anak sulung :) sama cam akak hee

    ReplyDelete
  4. Semoga sentiasa aktif berblogging ye (:

    ReplyDelete
  5. singgah blogwalking di sini, jemput ke blog saya juga ya :)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih dear. Selamat maju jaya dalam dunia bolgging. Mulai 1/1/2015 saya akan masukkan ke dalam bloglist di sidebar blog. Check it out ya!
    Ikhlas - aynorablogs.com

    ReplyDelete
  7. wah...bagus..jumpa jugak orang satu area kat sini...good luck dik...

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yg sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/bloglist-aynorablogscom-tahun-2015.html

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)