Sunday, 23 November 2014

First Videoooo

Assalamualaikum hai semuaaa

Gementar gila ina nak share video pertama kat semua ni haha >< First time katanya :p Apa-apa pun ina minta maaf dengan semua sebab ina belum upload lagi video tuto ina untuk main ukulele. Sebenarnya, ina dah buat, tapi video nya panjang sangat lah pulak. Nak tak nak, kena lah buat video baru sebab kena reject..

Fokus kepada topik ina kali ni.. Ehem! Untuk first video ina di blog ni, ina ada nyanyi kan satu lagu untuk semua. Nak tahu lagu apa? Cuba tengok..

video 

Ina minta maaf sangat2 kalau ada yang tak memuaskan ke apa.. Sejujurnya ina memang rasa gugup sikit sebab ni kali pertama kan.. Hehe ^^ Muka ina nampak pucat sikit sebab ina rasa camera laptop ni ..

Sebelum tu, nak tengok tak Behind The Scene lagu ni.. Haha antara video yg ina buat tp tak jadi :p Bila tengok, tergelak pun ada xD 

video

Bye, assalamualaikum 

p/s: Ina akan update video tutorial main ukulele dalam masa yg terdekat ni.. Insyaallah lagu yg akan ina pilih lagu Pencuri ^^ 

44 comments:

  1. haha yg part tak jd tu klaka. *sigh*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ina yg tengok pun tergelak sndiri xD

      Delete
  2. waahhhh. .bestnyaaa~ pandai nyanyi. . :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hahaha tak de lah best mana pun sis.. ni saje2 je hilangkan bosan

      Delete
  4. hebat., bakat terpendam.,
    hmm tetiber jer aku tringat kat awek ramping yg aku sangkut kt dinding rumah tu., lme giler aku xdating ngan dia.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih ye ^^
      hahahaha :p

      Delete
  5. ukulele~~~ lelelelele....hehehe...comel je video~

    ReplyDelete
  6. sedap suaranya :)

    jemput join > http://buatwanita.blogspot.com/2014/10/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih ye sis ...
      insyaallah nanti ina join :)

      Delete
  7. satu improvement yang bagus (: ... maju setapak lagi ke hadapan.. all the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak zati! ^^ insyaallah.. terima kasih :)

      Delete
  8. teringin nak belajar main gitar tapi takde sape nak ajar,
    sedap suara ina ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke... tak pe, kalau ada masa nanti, ina buat tutorial main gitar ye, insyaallah...
      terima kasih ^-^

      Delete
  9. part yg "hari ni ina akan nyanyikan aaaaa,,,,huh.." tu lawak,,ulang banyak kali kot,,haha.. btw, suara anda sedap seperti selalu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan? tu lah kita pun ulang banyak kali.. mula2 kita tak perasan.. bila nak pilih video mana satu nak upload, baru lah perasan video tu xD hehe terima kasih ija ku sayang yang comel ^^

      Delete
  10. Kemas blog ni, akak dtg balas singgah blog ina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih akak.. nanti ina singgah blog akak pula ye.. ^^

      Delete
  11. jeles la tengok perempuan main gitar,..brapa lama bljar main ukulele?nampak cam dah pro lak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sebenarnya ramai je perempuan yg pandai main gitar.. ^^ ada lah dalam setahun rasanya.. hehe tak de lah.. kalau nak main ukulele ni, sebenarnya, lagi senang kalau kita ada basic guitar... kalau reti main guitar, senang je nak belajar ukulele..

      Delete
  12. Comel ina :) Pndai main gitar.. Gitar saya ada kt rmh tpi tk pndai main pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehe terima kasih :) ohh heehe try lah.. best tau main gitar.. boleh isi masa lapang macam cuti sekolah ni..

      Delete
  13. Sma2 .. Pndai ktuk2 bdn gitar je. nti free buatlh tuto :) hehe ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke.. hehe insyaallah ina akan buat tuto ye nanti ^^

      Delete
  14. pegang gitar pun tak pernah. *sadis* memang teringin giler nak belajar tapi mak tk kasi. sedihh tahap gajah makan tebu :(..........

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke... hehe tak pe lah.. dah mak tak kasi, nak buat macam mana kan.. hahaha .. try lah belajar benda lain yg lagi seronok (:

      Delete
  15. Pandai mana gitar. Hakak beli gitar last2 atas almari jgk tmptnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe boleh lah sikit2.. haha ruginya.. try lah main.. seriously best ^^

      Delete
  16. pandainya main gitar. keep it up!
    alat muzik yang cikfafa pernah main cuma kompag dengan recorder ja. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe pandai main sikit2 je kak .. oh ye ke.. ina pun masa kecik dulu sekolah rendah pernah cikgu ajar main kompang & recorder.. best !! :D lagi2 kompang, bunyi dia kuat gila.. memang happening lah dalam kelas muzik tu..

      Delete
  17. boleh tahan . pndai main gtar hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe reti lah sikit2.. terima kasih :)

      Delete
  18. alolo comelnya.. umo bape ni? :)

    ReplyDelete
  19. Akak dengar nii. Boleh work out lagiii! Nak tengok lagi tawww :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh terima kasih kak scha sebab support ^^ ina appreciate sangat ;)

      Delete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)