Saturday, 29 November 2014

Kak Lyssa Faizureen Komen Di Blog Ina

Hai assalamualaikum,

Ingat lagi tak entry 2 tahun blogging ina? Dalam entry tu, ina ada mention yang ina adore gila dengan Kak Lyssa Faizureen.

Mulut ina terkunci seribu bahasa bila tengok comment pagi tadi. Kak Lyssa Faizureen komen blog Ina! Blog Ina! Ina rasa nak menangis sebab terharu sangat T-T First perkataan yang keluar daripada mulut ina bila tengok komen pagi tadi "Kak Lyssa Faizureen komen blog akuuu huwaaa :'("


Terima kasih sangat2 kak Lyssa idolaku yang cute dan comel sebab komen di blog Ina :'D :'D

27 comments:

  1. tak nampak pun beliau komen..hahaha.. terujanya dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ada lah.. dekat entry yg ina link kan tu.. hehe teruja sangat ^^

      Delete
    2. kita tak perasan kita komen bawah dia..hahaha..

      Delete
  2. Wah ,.. thniahlh .. blogger popular tu ! :)

    ReplyDelete
  3. Wahhh untunglah hihihi mention je terus muncul wiwieieii im happy for uuuuuuu

    ReplyDelete
  4. fuyooo.. kalau akak ponn jadi hapy gilewsss ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kan kan ^^ ina pun happy gilews sekarang ni xD

      Delete
  5. bestnyaaa. bukan senang blogger famous nak komen kat blog kita ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..ina rasa beruntung sangat alhamdulillah ^^

      Delete
  6. Replies
    1. haah. dah lama dah ina adore kak lyssa ^^

      Delete
  7. Mesti excited kan,...
    akak datang intai Ina malam Sabtu :)

    ReplyDelete
  8. fuyooo. susah nak dapat tu sab!

    ReplyDelete
  9. blogger rujukan saya juga tu heee suka dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah sama lah ina.. lg2 masa newbie dulu ^^

      Delete
  10. excited nya yer.. sampai sampai rasa nak nangis idola yg komen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha malu pulak kalau bab nak nangis tu.. haah sebab terharu ^^

      Delete
  11. wah wah wah... untungnyaa.. hihi

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)