Monday, 5 January 2015

Hairul Azreen Lamar Hanis Zalikha Atas Pentas Gegar Vaganza

Hai assalamualaikum,
 

Siapa tak kenal blogger dan aktres wanita yang comel molek Hanis Zalikha kan? Malam ni, kita semua dikejutkan dengan lamaran yang telah dibuat oleh Hairul Azreen terhadap Hanis Zalikha di atas pentas Gegar Vaganza! Lebih mengejutkan lagi, Hanis Zalikha terima akan lamaran Hairul Azreen itu.

Selama ni, tak sangka langsung yang Hairul Azreen ada hubungan bersama Hanis Zalikha. Bila tengok Hairul Azreen melamar Hanis Zalikha atas pentas Gegar Vaganza, wow ini berlakon ke? Rupanya bukan berlakon. Betul betul.

Apa-apa pun Ina harap Hairul Azreen dan Hanis Zalikha bahagia sampai ke jinjang pelamin, timang anak! Tahniah Hairul Azreen dan Hanis Zalikha! Korang berdua memang sepadan ;)




34 comments:

  1. akak takde astro kat rumah. tapi tau pasal benda ni dekat timeline twitter. penuh orang cerita pasal ni. sweet betul diorang. jeles :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke.. haah memang ramai yang cerita pasal benda ni .. mana tak terkejut nya kan.. tiba2 je..

      Delete
    2. syok kan kalau kena lamar cam tu ;)

      Delete
  2. Tulah baru dapat tau. Semoga berkekalan sampai ke jinjang pelamin. :)

    ReplyDelete
  3. Pergh3
    Tulah , kata orang jodoh tak kemana . Hope jodoh dorang sampai ke liang lahad . Amiin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hm tu lah.. ina terkejut gila semalam..
      aminn

      Delete
  4. Replies
    1. hahahhaha ada dengar jugak cerita pasal amran tu :p

      Delete
  5. eh ehh blog ina mcm lain sikitla hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe edit edit sikit.. kak ana je yg nampak :3

      Delete
    2. makin suweet suweet gitu haaa blog ina nih hehe

      Delete
  6. member kak ana follower tegar IG dorang bdua ni. dah lama gak la tawu psl hubungan dorang. moga2 kekal jodoh dorang aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah ye ke... ina ni dah lama tak tgk ig.. haha ina sorang je lah ni yg tak tahu pasal diyorang ni.. aminn.. harapnya macam tu lah..

      Delete
    2. ehh xdelah ina sorang je x tawu. k.ana pon x berape tawu sgt hehe

      Delete
  7. macam gimik utk naikkan rating..tak tengok rancangan ni pun,tak ada astro..hehehe..
    ramai betul update cerita pasal ni.. entahlah doakan yg baik harap cepat kahwin la depa..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah ye lah kot.. diyorang ni macam2.. hehe ye ke.. hahahahha nampaknya ina salah sorang drpd yg update cerita ni.. aminn ^^

      Delete
  8. dekat instagram memang boleh agak dah diorg ni tapi tak sangka la sampai nk kawen dah haha. cute sangat >_<

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh ye ke? ina tak tahu langsung pun kak T-T memang cute!!! jeles je tengok..

      Delete
  9. Assalammualaikum..
    sma cntik sma comel... Smoga cpat2 khwin. hihi :D *kta tkdak astro*

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam...
      haah comel sangat diyorang ni.. aminn ^^

      Delete
  10. "InsyaAllah, thank you."
    Terus jadi viral dkat media sosial.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tu lah.. tapi tak salah rasanya.. lagipun maksudnya, dengan izin Allah kan..

      Delete
    2. moga2 kekal lah hndaknye =D

      Delete
  11. kecoh jugak semalam kan. haha. lucu je dengar cerita tentang reaksi hanis. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak... kecoh sangat.. tu lah xD

      Delete
  12. pergh panas.. bhahaha moga kekal bahagia hingga anak cucu kek nis dan hairul azreen. amin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uisyy panas lagi sensasi! aminn... ^^

      Delete
  13. Serious ke nih?!! pergh, kalau tak baca blog ko, mesti aku x tau! well, dua2 hensem and cantik! so, semoga berkekalan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. serious ah weh. kita pun terkejut beruk kot. masalahnya, tetibe je hairul propose dia waduhhh

      Delete
  14. tapi takut kalau yang Hanis tu sebenarnya memang tak ada hati dekat Hairul. Cuma terpaksa terima sebab kat depan orang ramai. :3 Takutnya begitu. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha weh ye doh aku pun takut. tengok macam nak tak nak je. aku pun fikir benda yg sama juga. haih doakan yg terbaik je lah.

      Delete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)