Sunday, 13 December 2015

Hot Questions From Kak Izyan Cinnamon


Hai assalamualaikum, 

Thank you so much to Kak Izyan, who is one of my fav blogger for tagging me! ;) I feel so honoured. So, here we go!

1) Kenalkan tentang diri awak
Hi kak Yan! I am Ina, sixteen years old. Tengah on the way nak tujuh belas ni. Bakal SPM candidate.

2) Ramai kawan lelaki ke perempuan?
Wow. This is hard. Hm, Ina rasa seimbang. But, honestly, Ina lagi selesa berkawan dengan lelaki sebab diyorang good listener sikit hehe

3) Kenangan manis awak?

Kenangan manis kau dan aku
Takkan terluput
Duri ranjau dalam bercinta
Lumrah dunia


Hahhahaha hm banyak sebenarnya, salah satu, kenangan manis yg terpahat sampai bila-bila, time arwah atuk masih ada, datang sekolah semata untuk kasi roti canai kat Ina sebab Ina suka roti canai.. 
:(

4) Kenangan pahit awak?

Tengok arwah atuk terlantar sakit dalam hospital

5) Tempat pelancongan yang pertama awak sampai?

Hahhaha ni tak ingat langsung ni tah mana Ina jejak untuk kali pertama. Zoo KL kot. Tu je yang Ina ingat. Ina rasa umur Ina masatu 4 tahun.. 


Kalau Ina ada pulau Ina sendiri, Ina akan namakan pulau tu, Pulau Sabrina hahahhaha. Yang mana pulau ni ditadbir oleh Sabrina jugakk hahhaa. Suka hati lah nama pun pulau sendiri kan

Pink Lake Hillier, Australiaa arghhhhh lawaa gilaaa 


Phone Ina baru je rosak last week :'( Kenangan manisnya sebab phone tu hadiah drpd ummi untuk birthday & pt3

8) Pendapat awak tentang blog saya? 

Honestly, Ina dah lama stalk blog Kak Izyan. Tapi tak sangka Kak Izyan sudi tag Ina harini hahahaah. 

Ok, ok. Blog Kak Izyan pada Ina, salah seorang blog yang comel dan Ina suka. Blog yang ramai followers. 


Family: Ina
Kawan: Sabrina, Sab
Orang Pelik: Siti


Done! Anything for youuuu ;D 

Last but not least, thank you kak izyan ♥  Salam perkenalan dari Ina ;)) 

Bye, assalamualaikum

7 comments:

  1. yeayy akhirnyaa hihi..tenqiu dear jawab soklan akk hihi :D Muah ciked :*

    ReplyDelete
  2. Pulau Sabrina....serba pink...wah....boleh bayangkan....

    ReplyDelete
  3. Kalau semua oink...cik akak naik seram dik....hahaha

    ReplyDelete
  4. Baru perasan siap ada banner :D wahhhh so cute (>_<)

    ReplyDelete
  5. tak sangka pulak yg kitorang ni(dak laki) good listener :)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)