Monday, 21 December 2015

Pemenang Mini Giveaway by Myra & Ina


Hai assalamualaikum everyone! ♥

Yeay! Finally, malam ni.. Masa yang ditunggu-tunggu!! Ina akan umumkan para pemenang Mini Giveaway by Myra & Ina! Firstly, Ina nak minta maaf atas kelewatan Ina sebab ambil masa yang lama untuk umumkan pemenang. As you know, Ina balik kampung untuk seminggu.

So, here we go!

Pemenang Top Refferal
Sweatshirt
http://bebyyellowshiteru.blogspot.my/2015/11/mini-giveaway-by-myra-ina.html

Random

Shawl Hanis Zalikha

Crispy Choco Jar

 Necklace

Seperti yang Ina janjikan, jika peserta melebihi 100 orang, Ina akan tambah hadiah. So, Ina up satu lagi hadiah. Jom tengok siapa lagi yang bertuah!

Top up

Alhamdulillah, tahniah kepada semua pemenang! Kepada yang tak berjaya, Ina harapkan jangan sedih dan serik untuk join giveaway yang dianjurkan oleh Ina lagi. Insyaallah, rezeki anda di lain hari ;) La tahzan.

Kepada para pemenang, anda boleh bagi details anda di :

whatsapp: 0173819855Assalamualaikum, salam sejahtera. Saya pemenang Mini Giveaway by Myra & Ina.
Nama :
Url blog :
Hadiah :
Alamat :
Terima kasih 

Yeay! Thank you semua :D & of course, flowery.dot sebab sudi jadi sponsor untuk Mini Giveaway by Myra & Ina!

17 comments:

  1. Alhamdulillah . congrats jugak pemenang yg lain ;))

    ReplyDelete
  2. tahniah pemenang semua.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. tahniaaah kepada para pemenang ! untungnya, sume hadiah best bestt

    ReplyDelete
  4. Slm. Sis ada join, tp bila cek senarai peserta xde link sis dlm tu. Haha.

    Btw, Congrats to winners :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua pemenang. i takde rezeki, lagi satu no je. huhuhu

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, ada rezeki di sini. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. congrate pada pemenang. apa maksud nombor2 tuu. tak faham. macamana nak ddecide pemenang mcm tu. mohon tunjuk ajar. hihi

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)