Thursday, 24 December 2015

Tagging Questions : Sarah Lalala

Hai assalamualaikum,


Yeay, next Ina kena tag dengan Sarah. Btw, Sarah sebaya dengan Inaaaaa!! 

Bla bla! Nak cepat ni hehe ;

1. Nama panggilan dalam blog.

Hehe Ina, obviously :) 

2.Currently studying or working? Kat mana?

Studying at SMK Telok Panglima Garang. 

3. Paling minat dalam bidang apa?

Hehehhehe Ina minat bidang sains 

4. Suka baca buku/novel genre apa?

Lololol of course lah budak macam Ina ni suka novel cintan cintun. Mampu buat Ina senyum macam orang gilaaaaa

5. Paling selalu bukak blog pukul berapa dan hari apa?

Wahhh memang betul-betul nak berkenalan ni. Detail betul. Ina selalu bukak blog waktu malam & hari suka hati Ina hahahahha

6. Describe yourself personalities.

Hhahahah susah gila kot nak decscribe diri sendiri, nanti orang kata perasan pulak.

Okay, Ina sebenar-benarnya ialah seorang yang periang. Kadang-kadang, panas baran (kalau orang carik pasal). Pemaaf kot, tak tahu kenapa tak boleh marah orang lama-lama. Hm, pendiam kalau nampak orang tu macam tak matching dengan Ina

7. Dah berapa lama/tahun berblogging?

Alhamdulillah, tahun ni tahun ketiga :) 

8. Describe blog 'sarahlalala' dengan ownernya sekali. [sokayy, i want a sincerly from yur heart :)]

Lalalallala malas ah nak describe! :p Hhahahah ye lah, ye lah. 

Okay, honestly, Ina jarang singgah blog Sarah. Tapi, tadi Ina singgah blog Sarah sangat kemas. Memang obvious Sarah suka gila ungu. Disebabkan Ina jarang singgah blog Sarah, so Ina tak dapat nak describe Sarah

9. Umur tahun 2015?

16 tahun :)) 

Yeay! Alhamdulillah habis pun. Thank you Sarah sebab sudi tag Ina! Tadi pun jawab soalan daripada orang nama Sarah jugak hahahha. Tapi dia Kak Sarah lah :p 

Btw, salam perkenalan :D KITA SEBAYAAAAAAAA KOT!! *excited niii

Bye, assalamualaikum

5 comments:

  1. hahahaha excitednya kita sebayaa ahahahahaa

    ReplyDelete
  2. whoa. ure going to be 16 in a week wuhuw!

    ReplyDelete
  3. Hebat blog Ina ni walaupun baru 3 tahun.

    ReplyDelete
  4. wow.. ina blogging since form2? nicee. jarang skali

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)