About

  

Her
Name: Siti Nursabrina Binti Shekh Ahmad
Age: 18
Date Of Birth: 20th February 1999
State: Selangor
Country: Malaysia



Find me : FB  l Twitter Fan Soundcloud I Instagram I Business









Ina's Gallery

HAHAHAHAHAH
Okay i feel regret to make a hierarchy of me after seeing this photo hahhaa
So, this is when i was standard 6. I have to admit that i was very selekeh & hitam gila! LOL! How could I went to school & say hi to my friends like that! I wanna slap my own face! 









HAHAHAHHAHA Part 2
Is it just me or you guys also think that I look a bit unmatured in this photo? Or it is just my feeling? Okay. Actually, I just stole this photo from my facebook.

What I can say is this time was zaman kegemilangan, which is when I was in form 2. Hate to say this, this is the real me.








Who took this photo?! I want to thank you very much, because finally I have a normal human-being photo from my past T-T 

This photo was taken when I was in form 3. 














SEBABAKUSABRINA

Berkat cerita merepek - Tak Sia-Sia Aku Jadi Blogger Merepek

SEBABAKUSABRINA IN MEDIA


BH January 2015: Tarik Pembaca Dengan 'Cerita Merepek'



13 comments:

  1. Replies
    1. elehh , tahu dah ! bukan ke kita memang duduk sebelah sebelah ? Hahaha :p

      Delete
  2. Nice to know you.. perwatakan awak hampir sama dengan seorang kawan saya.. birthday pun sama =,=lll

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha really? okay lah tu hehehe ^^

      Delete
  3. kita klang mari dik..ahahaha.. orang rumah pun panggil kita ina..kat blog ja nana liena..btw follow ur twitter . -> Naliena92 ^___^
    nice to stop here n baca biodata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai akak nana dari klang hehe ^^ ye ke? seriously? haha tak sangka nya ina ada kembar ^^ btw ina sebenarnya suka nama liena hehe.. terima kasih, nanti ina follow back ye :))

      Delete
  4. lorrr. bru form 3 rupanya. patotla td terasa tua je. kekeke
    tp pyampaian dientry sangat matured.. good2 ^-^
    wah bercita2 nak doc.. goodluck ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha haah ^^ hahaha tak de lah.. tu cover je tu.. Malu pulak >< Haah.. Terima kasih :D

      Delete
  5. Eh, tinggi lah tu ina. Saya ni 150 ja haa.. Dok menghitung hari ja ni bila nak tinggi2. Hehehe.. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ye ke.. kadang2 ina rasa, ina terlebih tinggi pula hehe.. tak pe, makan ikan banyak2.. hehe

      Delete
  6. tengok gambar mcm budak U je... sekali tgk biodate awak..walalaweihh..junior aku rupanya...hehehehehe...baru nak panggil AKAK tadi...siyes cakap awak ni memang ohsem lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe ye ke :p hahahaha hai kak :') terima kasih kak :D

      Delete
  7. you've been tagged :)

    http://messarah.blogspot.my/2015/12/9-questions-for-list-of-bloggerss.html

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi komen dekat entri Ina :)