Wednesday, 31 July 2013

Freebies Doodle Muslimah Bertudung

Hai assalamualaikum ,


Wah wah ... Ina ni ... Mentang-mentang tak de keja , pi cari keja :p Hehehe . Hari ni , Ina try buat doodle . Alhamdulillah . Ina tak sangka pulak doodle Ina ni comel jugak :p Ceh cehh perasan . Ini baru second time Ina try buat doodle .. Masa first time tu , Ina guna photoscape , pehh tak cantik langsung ... Kali ni , Ina try buat guna photoshop... Ni pun Ina warm up , nanti Ina kena masuk pertandingan buat banner kat sekolah , dengan Ija guna komputer . Jadi , kalau bab bab doodle , maybe kitorang ada kelebihan lah :p Hihi..










Ada 9 set , tak silap Ina ... Kalau korang suka , ambillah :)