Saturday, 29 November 2014

First Videoooo

Assalamualaikum hai semuaaa

Gementar gila ina nak share video pertama kat semua ni haha >< First time katanya :p Apa-apa pun ina minta maaf dengan semua sebab ina belum upload lagi video tuto ina untuk main ukulele. Sebenarnya, ina dah buat, tapi video nya panjang sangat lah pulak. Nak tak nak, kena lah buat video baru sebab kena reject..

Fokus kepada topik ina kali ni.. Ehem! Untuk first video ina di blog ni, ina ada nyanyi kan satu lagu untuk semua. Nak tahu lagu apa? Cuba tengok..

video 

Ina minta maaf sangat2 kalau ada yang tak memuaskan ke apa.. Sejujurnya ina memang rasa gugup sikit sebab ni kali pertama kan.. Hehe ^^ Muka ina nampak pucat sikit sebab ina rasa camera laptop ni ..

Sebelum tu, nak tengok tak Behind The Scene lagu ni.. Haha antara video yg ina buat tp tak jadi :p Bila tengok, tergelak pun ada xD 

video

Bye, assalamualaikum 

p/s: Ina akan update video tutorial main ukulele dalam masa yg terdekat ni.. Insyaallah lagu yg akan ina pilih lagu Pencuri ^^ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

#Movie

Tonton Online Dollah Superstar
Tonton Online & Download Mistik Cerita Tahyul
Tonton Online Dendam Orang Mati
Tonton Online Ouija
Tonton Online Anak Jantan
Tonton Online Kelibat- Nov
Tonton Online Kaki Kitai- Nov
Tonton Online Lelaki Harapan Dunia- Nov
Tonton Online Mana Mau Lari- Nov
Tonton Online Rentap- Dis
Tonton Online Gila Baby - Dis
Tonton Online Manisnya Cinta- Dis
Tonton Online Kasut Ku Kusut- Dis
Tonton Online Cerita Hantu Malaysia- Dis
Tonton Online Terbaik Dari Langit- Dis