Friday, 25 December 2015

Typical Instagram Users #2

Hai assalamualaikum,

Harini saje nak relaks tak nak buat entry pecah kepala. So, Ina decide untuk buat entry mengenai Typical Instagram Users Part 2. Dah baca part 1 punya? Jom klik sini.

Memandangkan zaman sekarang ni, Instagram merupakan satu laman sosial yang wajib kena ada ataupun pelik kalau orang tak de (haaa Ina dah pening) especially, remaja zaman sekarang ni, so apa yang typical sangat dengan Instagram User ni sampai Ina boleh senaraikan and siap buat part 2? Dah macam movie dah.

1) The poet

Kalau siapa budak sastera pastu tak tahu macam mana nak cari ilham, haaa boleh klik-klik sini.

Gila kau
 Kau memang gila. 
Sajak macam ni pun boleh dapat 2 juta suka?!
Apa mereka buta?!

Maaf sebab buat sajak yang paling geli korang pernah baca


2) Promoter berjaya

Benda ni dah tak asing dah dengan pengguna Instagram. Contoh kau upload gambar paling cun gila sampai boleh melelh air liur orang tengok, tetiba ada orang jual pil pelangsing dan kau automatik akan rasa "gemuk sangatkah aku?"



3) Bloginsta / Insta Journal

Ina syak bloginsta ni dulu cita-cita dia nak jadi blogger tapi tak de sape layan, pastu dia rasa dia lagi hot kat instagram, tu yang muntahkan semua benda kat Instagram.

Ina mengaku Ina pun kadang-kadang tulis caption panjang-panjang, tapi dah sampai cite mandi tak mandi ni.
Nasib baik Ina baik tak letak komen gitu

Konon nak buat entry tak pecah kepala, tapi buat satu gambar pun satu jam. Haih, dah pecah kepala dah ni. 

So, korang pernah buat or jumpa Instagram User macam ni?

Bye, assalamualaikum
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...