Tuesday, 16 September 2014

Liebster Awards #1

Hai assalamualaikum ,

Hari ni Ina telah ditag oleh cik Eilya Maisara (wahh sedapnya nama! Retis gitu) dalam Liebster Awards. Terima kasih ye, tag Ina. So, here we go !



 1. Minat kpop tak ? Yes Or No . Reason please ?
Hmm Ina sebenarnya tak lah minat kpop, tak de lah benci kpop. Tapi Ina okay lah bila dengar2 lagu kpop.. Best jugak. 

2.  Got someone Speacial ? Who ?
Haha >-< Kelakarnya. Okay, Ina ada someone special dlm hidup Ina. Bukan sorang, tapi ada lah beberapa orang. Nak sebut ke? Antaranya, Humaira, kak Ainna Azlan, kak Ct. 

3. Hate people like ?
I really hate when someone talam dua muka, tak pernah nak jaga hati orang, biadap, lelaki playboy, someone yg suka dekat dgn kita, bila kita ada apa yg dia nak. Tak honest lgsg. 

4. Tua or Muda . Kenal and minat RUNNING MAN tak ?
Minat gilorSsss. Dulu, dapat selalu tengok sebab asyik ada masa je. Tapi, sekarang, sejak nak pt3, rasa tak sempat pulak nk tengok. 

5. Selama korang berblogger nii , apa benefits yang korang dapat ?
Selama ina berblogging ni, yg paling Ina dapat ialah Ina dapat kawan yg ramai tanpa mengira usia. Even korang tak pernah nampak muka dia, cantik ke buruk, ada tahi lalat berapa or what, but tetap jadi kawan. 

6.  Jawab liebster awards nii rasa mengganggu ke ?
Absolutely not, dear. Sebenanrnya benda ni mengisi waktu lapang. Lagi2 kepada si pemalas yg malas nk update entry personal, jd Liebster Award ni, dapatlah jadikan satu entry untuk cover sebab dh lama tak update (this is just my thought (!)) 

Blogger cute yg Ina nak tag; 
Soalan maut yg Ina nak tanya, tak lah maut mana pun sebenarnya
  • Kongsilah serba sedikit tentang kenangan awak dengan orang yg tersayang.
  • Korang suka blog jenis yg macam mana? Warna apa? Ada lagu ke? 
  • Apa yg korang tahu serba sedikit tentang pt3
  • Explain serba sedikit tentang rumah idaman korang
  • Benda yg paling malu korang takkan pernah lupakan. 

Harap korang dapat jawab soalan Ina. Tapi, kalau tak boleh pun tak pe ( Alaaa jangan lah macam ni. Jawab lah ye T-T). Okay, terima kasih semua! 

Bye, assalamualaikum.