Slap yourself, sabrina

Hai assalamualaikum,

Haa amik kau, haaa! haaa! 

Whatcaaaaaaaa!! (lepas geram). Alhamdulillah, selepas sebulan menelaah buku sampai tak loya makan, gastrik *cehh* akhirnya aku kembali menghulurkan salam di sini mwahahahaha. Okay, tuan blog ni gila.

Tapi, serious lah, Ina kene gastrik teruk time exam week sbb doktor kata tak cukup rest. Konon nak tunjuk brtungkus lumus sblm exam, padahal...................... belajar last minute x). Tak de bende yg nk dibanggakan, jangan ikut akak sabrina ni.

Haa korang perasan tak dengan new look blog Ina? Setelah berabad lamanya Ina tak tukar design blog, akhirnya akhirnyaaaaa Ina decide untuk tukar design blog lama yg dah lekang dek panas, dah lapuk dek hujan.

Kali ni, blog Ina bertemakan warna coklat dan pink.
Yeah, pink.
Still pink.
Still.

Ina tak tahu kenapa?!!! Kenapa warna pink ni still jadi pilihan mata Ina. Padahal, Ina dah set mind Ina kata aku nk tukar blog jadi warna orange. Warna komersial. Laki pun tak geli nk tekan (ahahah). Konon nak hipster gituwww. Tapi, haa still. Still.

Still merah jambu. Nak kata ayu? emm hahaha okay muntah hijau guwa. Dah. menyampah orang baca.

 
My reaction after all efforts & sacrifices :') 

Yang paling geli sekali, header lah. Haih Ina spend 3,4 jam untuk perah, bilas otak ni untuk buat header yg gempak. Dan jeng jeng boleh scroll atas, tengok hasil drpd otak Ina. Sebabakusabrina bersama roket berterbangan & burung sebagai rakannya.

Part yang paling Ina suka sekali, part sidebar. Thank you Kak Wanaseoby for the tutorial. ♥♥

Last but not least, benda yang paling penting sekali, setelah dicuit2, dicubit2, & dipaksa dgn kejam oleh adik sendiri, Ina terpaksa lah buat part promoted account. Sesiapa yg berminat, boleh whatsapp laju2 dgn humairock. Benda ni memang laris sgt, permintaan tinggi. Memang tak rugi kalau nk cuba. Harga pun berpatutan. Boleh beli banyak2 untuk mak, ayah, sanak saudara, jiran tetangga & sebagainya.

Okay, tak boleh lama2, esok last peiiiiiperr. Last paper!! Tapi satu hapak pun Ina tak baca lagi dek panggilan blog ni. Wish me luck!

Bye, assalamualaikum.

Lots of love, 
Inaaaaaoo 

*still wondering the relations between my title post & its content

Comments

  1. hahaaha pls dont slap urself ok???????
    goodluck!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. i will try not to ahahah! thank you kak qilaa :*

      Delete
  2. best of luck ina!
    sejuk mata memandang..lembut aje kalernya...bilalah turn saya nak tukar design nih?

    xde ideala...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a lot of thank you kak! :) hehehhe ni kebetulan jee terlembut

      Delete
  3. Comel je rupa baru blog ni. Rupa lama blog ni dulu cantik juga ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment